Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Visgerechten

Chili-knoflook Gamba's, met een aoli dip
Gebakken zalm, met een romige saus van champignons en dille
 

Vleesgerechten

Biefstuk van de haas, met pepersaus of champignonroomsaus
(220 gram), geef uw voorkeur voor rood, medium of doorbakken
Entrecote van de gril met kruidenboter
(225 gram), geef uw voorkeur voor rood, medium of doorbakken
Roergebakken ossenhaaspuntjes met ui en champignons

Surf en turf, gebakken ossenhaaspuntjes met chili-knoflook gamba's

Sparerib met een ketjap-honing marinade 
Sparerib licht spicy gekruid door onze Chef-Kok
Kipsate van kippedijen (zeer mals) met royaal garnituur en pindasaus 
 
Schnitzel, met een keuze uit: 200 gram of 500 gram!!!
Schnitzel naturel
Schnitzel "De Meiden" met katenspek, kaas en tomaat of
Schnitzel met champignon-roomsaus of pepersaus
 

Oosterse specialiteiten

Oosters buikspek, krokant gebakken met een ketjap dip en chilisaus
Smoor Djawa met Nasi Kuning in bananenblad 
Roti speciaal XL, met kip massala (zonder bot), aardappelen, kouseband en ei

Pastagerechten

Tagliatelle pikante
Een pasta met pikante tomatensaus en kipstukjes
 
Tagliatelle con Funghi
Een pasta met verschillende paddenstoelen, knoflook, room en Parmezaanse kaas
 
De vlees- en visgerechten worden geserveerd met royaal garnituur, verse frites en mayonaise.
Extra te bestellen: Nasi Kuning in bananenblad
 

Kindergerechten 

Tomatensoep
Kipnuggethaasjesmet friet en appelmoes
Spareribs, met friet en appelmoes
Kroket, met friet en appelmoes
Frikandel, met friet en appelmoes
Tagliatelle bolognese

Inclusief een raket ijsje of een schatkist na